Feber, illaluktande flytning efter operation!

Feber, illaluktande flytning efter operation!

FRÅGA

Hej, Jag är 56 år gammal och gjorde en gynekologisk operation i maj (polyp livmodern). Någon månad efter det upplevde jag vit/gula flytningar, sommaren gick och i augusti kände jag en ömhet vid samlag.
September kom och flytningarna blev gulare och smärtar vid samlag något intensivare. Flytningarna blev gul/gröna och smärtan vid samlag begränsade oss.
I dag 22 oktober har jag hög feber 38-40 sedan 5 dagar tillbaka och oerhörda smärtor i underlivet och när jag kissar. i förrgår upptäckte jag små knutor som nu har ökat i antal och känslighet.
Upplever en molande värk i äggledarna sedan en dag tillbaka.
Magen är spänd och avföringen lös / annorlunda. Tog foto och upptäcker att "knutorna" ser ut som bölder, en del med gul mitt.
Vad kan detta vara?

SVAR

Hej!

Tack för att du vänder dig till GynOnline med din fråga!

Det är med stor sannolikhet att du har drabbats av en infektion i gynområden med tanke på det du beskriver. Rekommenderar dig att söka till gynekologen som tog bort polypen alternativ gyn akuten att undersöka dig snarast och sätta in ev. behandling.

Sedan är frågan om du har fått svar på mikroskopiska undersökningen på det som togs bort och att det var en polyp och inget annat avvikande? Detta är ytterligare en anledning till att du ska kontakta din gynekolog för en diskussion

 

Hoppas du fick svar på din fråga. Skulle du ha fler funderingar är du varmt välkommen att ställa en ny fråga till oss här på GynOnline!

Vänligen

GynOnline.se